2021-04-08 11:50:15• hírek • Bede Emőke

Töltőállomásokat telepítenek a villanyautósok számára a NEPI Rockcastle plázáihoz

Az Enel X Románia, az olasz energetikai óriás elektromos autókat gyártó és forgalmazó cégének romániai leányvállalata 25 töltőállomás telepítését tűzte ki célul nemrégiben, s a tervek szerint a villanyautóval közlekedők számára elengedhetetlen berendezéseket a NEPI Rockcastle plázáinál alakítják majd ki.

Ez azt jelenti, hogy az Enel X által üzemeltetett gyorstöltőkkel Bukarestben, Nagyszebenben, Déván, Râmnicu Vâlceán, Marosvásárhelyen, Szörényváron, Temesváron, Bodzavásáron, Galacon, Brăilában, Zsilvásáron és Szatmárnémetiben, a Shopping City és Promenada bevásárlóközpontoknál is lehet majd találkozni. Az állomások Románia legfontosabb útvonalainak közel 1000 kilométerét fedik le, viszont úgy tervezik, hogy a későbbiekben az ország déli, középső és nyugati részén található városokat is bekapcsolják majd a hálózatba.


Az Enel X és a Nepi Rockcastle együttműködése révén összesen 11 JuicePump és 14 JuicePole típusú töltőállomást fognak telepíteni a már említett városokban, és természetesen mind a 25 egység képes lesz majd egyszerre két elektromos autót is tölteni. Ezen gyorstöltőkkel együtt immár meghaladja a 120-at is az Enel X által üzemeltetett állomások száma.


„A JuicePump típusú villámtöltő egy többfunkciós DC-egyenáramú és AC-váltóáramú töltőállomás, amely teljes körű intelligens hálózati integrációval, adaptív teljesítmény- és mobilcsatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a távirányítást és távkarbantartást. Két gépjármű egyidejű töltésére képes, mely tökéletes megoldás parkolókban, közutak mellett és bárhol, ahol gyors töltésre van szükség városon belül vagy kívül. A JuicePole egy kettős aljzatú AC töltőállomás, amelyet rendszeres és gyakori használatra terveztek. Teljesítménye 22 kW csatlakozónként, mely kompatibilis az összes elektromos autóval. A nagy megbízhatóságú, folyamatos működésre tervezett berendezés ideális bevásárlóközpontok, ipari parkok, apartman házak, parkolók és minden olyan szervezet számára, ahol villamos járművek töltésére van szüksége. A JuicePole töltőállomás a tökéletes megoldás munkahelyeknek, flotta- és töltőpont-üzemeltetőknek” – ismerteti a két típus legfőbb jellemzőit az optimumway.hu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: